Europa League: «Παλικάρι» η ΑΕΚ στο Κίεβο (0-0), καλύτερη και... άτυχη [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: «Παλικάρι» η ΑΕΚ στο Κίεβο (0-0), καλύτερη και... άτυχη [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, δεν σκόραρε και έτσι με το 0-0 απόψε στο Κίεβο αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League.

Η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη από την Ντιναμό Κιέβου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο... παγωμένο και χιονισμένο «Ολιμπίσκι», αλλά ήταν άτυχη και έτσι φεύγει με ψηλά το κεφάλι από την Ευρώπη. Και μάλιστα η ΑΕΚ στο Europa League ήταν σε 10 ματς αήττητη!

Tο 1-1 του πρώτου αγώνα, αλλά κυρίως η εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου άφηνε ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση. Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ όχι μόνο στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στους Ουκρανούς, αλλά βάσει εικόνας δικαιούνταν την πρόκριση.

Οι κιτρινόμαυροι έχασαν πολλές ευκαιρίες, έχοντας σε σπουδαίο βράδυ τους Χριστοδουλόπουλο, Μπακάκη και Σιμόες, όμως το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0 και τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Χατσερίντι, Κάνταρ, Μοροζιούκ, Σέπελιεβ (77' Μπεσέντιν), Μπουγιάλσκι, Χάρμας, Τσιχανκόβ, Ντέρλις Γκονσάλες, Ζούνιορ Μοράες (92' Σαπαρένκο).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80' Αϊντάρεβιτς), Μασούντ, Μπακασέτας (70' Κλωναρίδης), Χριστοδουλόπουλος (74' Γιακουμάκης), Αραούχο.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το iefimerida.gr

Δείτε την απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Μασούντ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ντιναμό Κιέβου Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ