Η Ιβάνκα Τραμπ άλλαξε λουκ -Εμφανίστηκε με πιο κοντά μαλλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ιβάνκα Τραμπ άλλαξε λουκ -Εμφανίστηκε με πιο κοντά μαλλιά [εικόνες]

Η Ιβάνκα Τραμπ (Φωτογραφία: AP Photo/Manuel Balce Ceneta)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβάνκα Τραμπ αποτελεί για πολλές γυναίκες style icon και δεν είναι λίγες εκείνες ανά τον κόσμο που αντιγράφουν τα ρούχα και τα μαλλιά της.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, αν και λατρεύει τα μακριά μαλλιά, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα δικά της και να τα κοντύνει.

Η Ιβάνκα Τραμπ στις τελευταίες της εμφανίσεις είχε ένα μακρύ καρέ, λίγο πιο κάτω από τους ώμους, το οποίο αγκάλιαζε το πρόσωπό της και την κολάκευε αρκετά.

Η Ιβάνκα Τραμπ άλλαξε λουκ -Εμφανίστηκε με πιο κοντά μαλλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Ιβάνκα Τραμπ άλλαξε λουκ -Εμφανίστηκε με πιο κοντά μαλλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η «Πρώτη Κόρη» αποτελεί πρότυπο για αρκετές Αμερικανίδες, οι οποίες δεν διστάζουν να απευθυνθούν ακόμα και σε πλαστικούς χειρουργούς για να της μοιάσουν.

Το λαμπερό πρόσωπό της, το αστραφτερό χαμόγελο της σε συνδυασμό με την σταρένια της επιδερμίδα και την τέλεια αναλογία μύτης και ματιών φαίνεται να την έχουν κάνει πρότυπο ομορφιάς στις ΗΠΑ, με πολλές γυναίκες να δίνουν μέχρι και 90.000 δολάρια για μία αισθητική επέμβαση.

«Οι νέες γυναίκες πλέον ζητούν τα μεγάλα μάτια της Ιβάνκα, την όμορφη μύτη της, τα χείλη της και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Φαίνεται πως η θέση των χαρακτηριστικών της είναι τέλεια για όλες τις γυναίκες, από Ανατολή και Δύση», ανέφερε μία υπεύθυνη κέντρου αισθητικής χειρουργικής.

Η Ιβάνκα Τραμπ άλλαξε λουκ -Εμφανίστηκε με πιο κοντά μαλλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ μαλλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ