Στη Βουλή η κατάθεση Παπαδόπουλου -Για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία - iefimerida.gr

Στη Βουλή η κατάθεση Παπαδόπουλου -Για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση ότι είχε όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας στην υπόθεση της πώλησης των 300.000 βλημάτων του ελληνικού στρατού, εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση του ο μεσάζων όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος.

Ο μάρτυρας προσήλθε χθες στην Εισαγγελία Διαφθοράς και έδωσε κατάθεση για περίπου 3 ώρες, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στη βουλή, αφού ήδη η δικογραφία που αφορά στο υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, βρίσκεται στο κοινοβούλιο, προκειμένου να ερευνηθεί εάν έχει τελέσει το αδίκημα της απιστίας.

Το σκέλος της δικογραφίας που αφορά τον κ. Καμμένο, εστάλη από την εισαγγελία Διαφθοράς στη Βουλή, προ ολίγων ημερών, βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Η κίνηση αυτή γίνεται χωρίς να υπάρχει αξιολογική κρίση ή περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης ,καθώς οι εισαγγελείς, δεν δικαιούνται βαση του νόμου να κάνουν καμία περαιτέρω ενέργεια, εφόσον "σκοντάψουν" σε όνομα υπουργού. Ως όφειλαν οι εισαγγελικές αρχές, διαβίβασαν τη δικογραφία ,αμελλητί, στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ