Ο γλυκός τρόπος με τον οποίο η Νταϊάνα είπε στον Γουίλιαμ για την εξωσυζυγική σχέση του Καρόλου - iefimerida.gr

Ο γλυκός τρόπος με τον οποίο η Νταϊάνα είπε στον Γουίλιαμ για την εξωσυζυγική σχέση του Καρόλου

AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας αποτυχημένος γάμος, ένα πολύκροτο διαζύγιο, σχέσεις στα εξώφυλλα και ένας τραγικός επίλογος.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος χώρισαν το 1992, μετά από 11 χρόνια γάμου, εν μέσω φημών για τις απιστίες και των δύο πλευρών, αλλά κυρίως για την παράνομη σχέση του Καρόλου με την πρώην αγαπημένη του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Ήταν το 1986, όταν αναζωπυρώθηκε το ειδύλλιό υους και όταν το έμαθε η Νταϊάνα δεν έκανε πίσω. Η συνήθως ντροπαλή πριγκίπισσα αντιμετώπισε την Καμίλα στα γενέθλια της αδερφής της, βάζοντας τέλος στην αρμονική έγγαμη ζωή. Το 1995, η Νταϊάνα έκανε άλλη μια παράτολμη κίνηση, όταν έδωσε συνέντευξη στο BBC λέγοντας τη φράση που έμεινε στην ιστορία: «Ήμασταν τρεις σε αυτό το γάμο, έτσι υπήρχε λίγος συνωστισμός». Ακόμη, δήλωσε ότι είχε αποκαλύψει στον 13χρονο -τότε- γιο της, Γουίλιαμ, την εξωσυζυγική σχέση του πατέρα του.

Ο γλυκός τρόπος με τον οποίο η Νταϊάνα είπε στον Γουίλιαμ για τη εξωσυζυγική σχέση του Καρόλου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ