Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου: Αλεύρωσαν τον πρώην παίκτη του MasterChef [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου: Αλεύρωσαν τον πρώην παίκτη του MasterChef [βίντεο]

MasterChef GR/ Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου. Η πορεία του στο MasterChef ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, αλλά φαίνεται ότι τώρα αρχίζουν όλα για εκείνον!

Με καταγωγή από την Πάφο, ο Χαράλαμπος ζει και εργάζεται στη Λευκωσία. Ξεχώρισε αμέσως στο MasterChef για την προθυμία του για να μάθει, την όρεξή του να πειραματιστεί, την θετική του ενέργεια.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς δοκιμάζοντας το πρώτο πιάτο που είχε ετοιμάσει -χρησιμοποιώντας κυπριακά προιόντα- του είχαν δώσει αμέσως το εισιτήριο της εισόδου του στο παιχνίδι.

Στην αναμέτρησή του με τον Χρήστο Γλωσσίδη, λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Χαράλαμπος δεν κατάφερε να βγει νικητής και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στο διάστημα που βρισκόταν στο MasterChef, πρόλαβε να έρθει πιο κοντά με τους συμπαίκτες του, να δημιουργήσει φιλικές σχέσεις με αρκετούς από αυτούς και να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Δείτε γιατί αλεύρωσαν τον πρώην παίκτη του MasterChef, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ