Σάλος με το σκονάκι του Τραμπ στην ακρόαση για την βία των όπλων [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με το σκονάκι του Τραμπ στην ακρόαση για την βία των όπλων [εικόνες & βίντεο]

Με σκονάκι εμφανίστηκε ο Τραμπ στην ακρόαση των μαθητών του σχολέιου της Φλόριντα. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμύτατη κριτική δέχτηκε ο Ντόναλντ Τραμπ για το σκονάκι που κρατούσε κατά τη συνάντησή του με τους επιζώντες και τις οικογένειες του μακελειού που σημειώθηκε προ ολίγων ημερών στη Φλόριντα.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κρατούσε την κάρτα στη διάρκεια της συνάντησης που είχε στο Λευκό Οίκο, ε τις οικογένειες των θυμάτων του γυμνασίου Marjory Douglas Stoneman την προηγούμενη Τετάρτη.

Σάλος με το σκονάκι του Τραμπ στην ακρόαση για την βία των όπλων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στην κάρτα φαίνονται οι φράσεις: «Τι θα ήθελες να μάθω από την εμπειρία σου;» και «Τι μπορούμε να κάνουμε για να σας βοηθήσουμε να νιώθετε ασφαλείς;».

Μια φωτογραφία της κάρτας που κρατούσε στα χέρια του ο Τραμπ συγκέντρωσε δριμύτατη κριτική στο διαδίκτυο, με πολλούς να τον κατηγορούν πως προσπαθεί να το παίξει στενοχωρημένος.

Σάλος με το σκονάκι του Τραμπ στην ακρόαση για την βία των όπλων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο πολιτικός σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, Άνταμ Παρκομένκο έγραψε: «Ο Τραμπ έφερε τις σημειώσεις του στην ακρόαση για την βία των όπλων. Το τελευταίο σημείωμα γράφει: ‘Σας ακούω’».

Ο χρήστης του Twitter, Cveronica, έγραψε: «Τι είδους άνθρωπος χρειάζεται σημειώσεις για να δείξει την ενσυναίσθησή του στα παιδιά που έζησαν τη φρίκη από έναν μανιακό; Παιδιά που έχασαν 17 άτομα από κάποιον που στόχευσε με το AR15».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ο Τραμπ χρειαζόταν σκονάκι, γραμμένο από κάποιον άλλον, για να του υπενθυμίσει να λέει ‘σας ακούω’ σε άτομα που επλήγησαν από τη βία των όπλων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ