Με τον Παλαιστίνιο πρέσβη συναντήθηκε ο Λεβέντης -Ζήτησε στήριξη στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων - iefimerida.gr

Με τον Παλαιστίνιο πρέσβη συναντήθηκε ο Λεβέντης -Ζήτησε στήριξη στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Marwan Emile Toubassi, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Η συζήτηση των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης με τον κ. Λεβέντη να μεταφέρει στον πρέσβη της Παλαιστίνης ότι «η Ένωση Κεντρώων αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση διεθνούς διάσκεψης για το Παλαιστινιακό, τα ισχύοντα ως προς τα σύνορα του 1967, όπου το παλαιστινιακό κράτος θα έχει τη δυτική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα, το δε Ισραήλ την ανατολική. Στα θέματα προσφύγων και εποίκων να ξεκινήσει διάλογος».

Με τον Παλαιστίνιο πρέσβη συναντήθηκε ο Λεβέντης -Ζήτησε στήριξη στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων | iefimerida.gr 0
Με τον Παλαιστίνιο πρέσβη συναντήθηκε ο Λεβέντης -Ζήτησε στήριξη στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων | iefimerida.gr 1

Επιπλέον, κ. Λεβέντης ζήτησε από τον Παλαιστίνιο πρέσβη στήριξη προς την Ελλάδα «στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ώστε να μη χρησιμοποιηθεί η λέξη Μακεδονία και πίεση προς την Τουρκία να σεβαστεί σύνορα και συνθήκες, να παύσει τις πτήσεις αεροσκαφών στο Αιγαίο και τις παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων, καθώς και να παύσει την παρεμπόδιση άντλησης φυσικών πόρων στην κυπριακή ΑΟΖ».

Με τον Παλαιστίνιο πρέσβη συναντήθηκε ο Λεβέντης -Ζήτησε στήριξη στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ