Αβραμόπουλος για Novartis: Οι καταθέσεις θα αποδειχθούν κατασκευασμένες και υπαγορευμένες - iefimerida.gr

Αβραμόπουλος για Novartis: Οι καταθέσεις θα αποδειχθούν κατασκευασμένες και υπαγορευμένες

Ο Επίτροπος της ΕΕ Δ. Αβραμόπουλος: Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά κατά της κυβερνητικής πλειοψηφίας η οποία με την σύμπραξη Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ ψήφισαν υπέρ της προκαταρκτικής για τη Novartis εξαπέλυσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για συναντήσεις με την ηγεσία του ΟΗΕ, παρατήρησε ότι σε ένα μήνα η προκαταρκτική επιτροπή δεν θα μπορέσει να διερευνήσει τίποτε απολύτως. «Απλώς θα επιχειρήσει να συντηρήσει το σχέδιο διασυρμού και κατασυκοφάντησης πολιτικών προσώπων με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες με την κουκούλα» τόνισε. Ο Δ. Αβραμόπουλος, δήλωσε αποφασισμένος να δικαιωθεί χωρίς να μείνει καμία σκιά και προέβλεψε ότι οι καταθέσεις θα αποδειχθούν δικαστικώς «ψευδείς στο σύνολό τους, κατασκευασμένες και υπαγορευμένες, παράνομες και άκυρες».

Αναλυτικά η δήλωση Δ. Αβραμόπουλου:

«Η κυβερνητική πλειοψηφία με την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, απεφάσισε την σύσταση επιτροπής για την Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, οι εργασίες της οποίας πρέπει να ολοκληρωθούν σε ένα μήνα από την σύσταση της.

Είναι προφανές ότι δεν θα διερευνήσει απολύτως τίποτα, σε έναν μόνο μήνα και απλώς θα επιχειρήσει να συντηρήσει το σχέδιο διασυρμού και κατασυκοφάντησης πολιτικών προσώπων με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες με την κουκούλα, που άρχισε με τη διαβίβαση του φακέλου στην Βουλή και την χθεσινή συζήτηση, στην οποία οι σκοπιμότητες ήταν αποκαλυπτικές.

Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ, ξεκάθαρα και χωρίς να μείνει καμία σκιά, κι αυτό θα γίνει όταν αποδειχθεί δικαστικά πως οι καταθέσεις με τις οποίες με κατηγορούν είναι ψευδείς στο σύνολό τους, είναι κατασκευασμένες και υπαγορευμένες, είναι παράνομες και άκυρες.

Μέχρι τότε, συνεχίζω απερίσπαστα το έργο και τα καθήκοντά μου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι πλήρως και στην οποία από τη πρώτη στιγμή προσέφυγα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ