«Γιατί παρέμεινε η Ηλέκτρα στο MasterChef» -Απίστευτα σχόλια του κοινού στους τρεις κριτές - iefimerida.gr

«Γιατί παρέμεινε η Ηλέκτρα στο MasterChef» -Απίστευτα σχόλια του κοινού στους τρεις κριτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποχώρηση που προκάλεσε την «έκρηξη» του κοινού!

Στο επεισόδιο του ΜasterChef, το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες, ο Σελίμ Σελτζούκ, μετά από απόφαση των κριτών, άφησε την ποδιά του και αποχώρησε από το reality μαγειρικής.

Ο Σελίμ διαγωνίστηκε με την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη, αλλά το πιάτο που ετοίμασε δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές. Φαίνεται ότι η απόφαση των κριτών όχι μόνο δεν ευχαρίστησε την πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού αλλά αντιθέτως προκάλεσε την πολύ έντονη δυσαρέσκειά του, η οποία αποτυπώθηκε σε σχόλια στα social media.

Ενας χείμαρρος χαρακτηρισμών από τους χρήστες κατέκλυσε την επίσημη σελίδα του MasterChef στο Facebook,το Twitter και τα προφίλ του Σωτήρη Κοντιζά, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Πάνου Ιωαννίδη στο Instagram.

Διαβάστε τα απίστευτα σχόλια του κοινού στα social media, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ