Φεύγει απο το κόμμα της Ντόρας ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης; - iefimerida.gr

Φεύγει απο το κόμμα της Ντόρας ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης;

Φεύγει απο το κόμμα της Ντόρας ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στην «δεξιά πολυκατοικία» η οποία δοκιμάζεται από τις δονήσεις του Μνημονίου. Οπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Το Εθνος" ο βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και αναζητεί πολιτκή στέγη.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο βουλευτής Ηρακλείου προσανατολίζεται είτε προς το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, είτε προς το κόμμα του Καμμένου αφού οι πόρτες της ΝΔ είναι μάλλον κλειστές για αυτόν. Εμπόδιο στην επιστροφή Αυγενάκη στην Συγγρού είναι ο έτερος βουλευτής του νομού Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος καταψήφισε μεν την δανειακή σύμβαση και διεγράφη, αλλά στην συνέχεια υπερψήφισε τους εφαρμοστικούς νόμους και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να επιστρέψει στην ΝΔ.

Το ερώτημα ωστόσο για την προσχώρηση Αυγενάκη είτε στον Καρατζαφέρη είτε στον Καμμένο είναι ότι και τα δύο αυτά κόμματα είναι «αντιμνημονιακά» ενώ ο ίδιος στήριξε το νέο Μνημόνιο. Λέγεται ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί αφού ο Αυγενάκης δήλωσε παρών στην ψηφοφορία για την δανειακή σύμβαση και άρα υπάρχουν περιθώρια προσέγγισης. Ο Λευτέρης Αυγενάκης άλλωστε αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί στο Ηράκλειο και στη Κρήτη γενικότερα καθώς φαίνεται να ελέγχει ένα ισχυρό δίκτυο υποστήριξης στον κεντροδεξιό στελεχιακό μηχανισμό του νησιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ