Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη με ασύλληπτο φόρεμα «Μιχάλη Ασλάνη» -Φωτογραφία από το 1995 - iefimerida.gr

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη με ασύλληπτο φόρεμα «Μιχάλη Ασλάνη» -Φωτογραφία από το 1995

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ταξίδεψε στο χρόνο και άνοιξε το συρτάρι με τις αναμνήσεις από το παρελθόν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ερμηνεύτρια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους καρέ από ιδιαίτερες φωτογραφίσεις της, στιγμές από συναυλίες της και συναρπαστικές εμπειρίες ζωής.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να ποζάρει ως ντίβας άλλης εποχής, σε μια εμβληματική φωτογράφιση της καριέρας της.

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δημοσίευσε μια φωτογραφία ποζάροντας με φόρεμα δια χειρός του Μιχάλη Ασλάνη. Ενα φόρεμα, πανδαισία χρωμάτων. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με λίγες λέξεις, αποτύπωσε την μικρή ιστορία που κρύβεται πίσω από το φόρεμα. Φαίνεται ότι η ερμηνεύτρια ζήτησε από τον σχεδιαστή ένα φόρεμα λαμπερό, γεμάτο χρώμα που θα μπορούσε να καθρεπτίσει την ψυχή της.

Δείτε το υπέροχο φόρεμα που είχε σχεδιάσει ο Μιχάλης Ασλάνης για την ερμηνεύτρια, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ