Viral -Γυναίκες με μεγάλη μύτη φωτογραφίζονται προφίλ αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά είναι XL [εικόνες] - iefimerida.gr

Viral -Γυναίκες με μεγάλη μύτη φωτογραφίζονται προφίλ αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά είναι XL [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Radhika Sanghani: δημοσιογράφος, συγγραφέας, μια γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και κυρίως τις ατέλειές του.

«Μισούσα τη μύτη μου στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Πάντα ένιωθα ότι ότι ήμουν άσχημη κι αυτό γιατί έβλεπα ότι ήταν λίγες οι ηθοποιοί και τα μοντέλα που είχαν μεγάλη μύτη. Ηταν κάτι που με απασχολούσε από νεαρή ηλικία. Oι φίλοι μου, μού έλεγαν ότι «θα ήμουν πιο όμορφη αν είχα μικρότερη μύτη» και υπήρχαν φορές που παιδιά στο δρόμο μου έλεγαν ότι μοιάζω με Ινδιάνα με μεγάλη μύτη. Ολο αυτό με έκανε να νιώθω ότι η μεγάλη μύτη μου ήταν ένα φυσικό μειονέκτημα. Πέρασα όλη την ζωή μου, αποφεύγοντας φωτογραφίες που έδειχναν το προφίλ μου» δηλώνει η 27χρονη δημοσιογράφος από το Λονδίνο στο Independent.

Το bullying, η ανασφάλεια, η έλλειψη αυτοπεποίθησης οδήγησαν την Radhika σε μια πρωτοβουλία που έχει βρει τεράστια αποδοχή στα social media.

Η δημοσιογράφος είναι ο ιθύνων νους του «κινήματος» που παροτρύνει γυναίκες με μεγάλη μύτη να δημοσιεύσουν φωτογραφίες δείχνοντας το προφίλ τους.

Διαβάστε τι είναι το «side profile selfie» και δείτε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στα social media, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SIDE PROFILE SELFIE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ