Euroleague: Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο τη Βαλένθια, στο ΣΕΦ - iefimerida.gr

Euroleague: Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο τη Βαλένθια, στο ΣΕΦ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός καλείται να ξαναβρεί το καλό του πρόσωπο και να κάνει ακόμα ένα βήμα για την πρόκρισή του στα νοκ άουτ ματς της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν απόψε (21:00, Novasports 1) τη Βαλένθια στο ΣΕΦ με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει δεύτερους στην κατάταξη, μια εβδομάδα πριν από τον «εμφύλιο» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Με ρεκόρ 15-7, η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση μιας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων στη βαθμολογία, που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, και το καλό για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι πως ο Κιμ Τιλί είναι πλέον απολύτως υγιής και έτοιμος.

Όλα δείχνουν πως ο Τιλί θα είναι απόψε στην αποστολή, παίρνοντας τη θέση του Γιώργου Μπόγρη, ωστόσο εκτός θα παραμείνει για ακόμα ένα ματς ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ισπανίας, με ρεκόρ 8-14, έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί. Ο Τσους Βιντορέτα δεν υπολογίζει στους Βαν Ρόσομ, Ντιό, Γουίλιαμς και Βίβες, αλλά οι Πλάις και Ντούμπλιεβιτς αναμένεται να αγωνιστούν, παρά τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Αναλυτικά η 23η αγωνιστική:
Πέμπτη 22/2
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπασκόνια 19:00
Φενέρμπαχτσε-Αρμάνι Μιλάνο 19:30
Ολυμπιακός-Βαλένθια 21:00
Μάλαγα-Μακάμπι 21:45

Παρασκευή 23/2
Χίμκι-Παναθηναϊκός 19:00
Αναντολού Εφές-Ζαλγκίρις Κάουνας 19:30
Μπάμπεργκ-Ερυθρός Αστέρας 21:45
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 22:00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός Βαλένθια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ