Ο Θερού βρήκε τα ερωτικά σημειώματα που έστελνε ο Μπραντ Πιτ στην Ανιστον -Για αυτό χώρισαν - iefimerida.gr

Ο Θερού βρήκε τα ερωτικά σημειώματα που έστελνε ο Μπραντ Πιτ στην Ανιστον -Για αυτό χώρισαν

Φωτογραφία: AP- Τζένιφερ Ανιστον και Μπραντ Πιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μόνο οι φαν της Τζένιφερ Ανιστον που θέλουν η ίδια να τα ξαναβρεί με τον Μπραντ Πιτ, αλλά και ο αμερικάνικος τύπος.

Το Us Weekly, λοιπόν, σε πρόσφατο δημοσίευμά του αναφέρει πως ο Τζάστιν Θερού έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε σημειώματα που είχε στείλει ο πρώην σύζυγός της Ανιστον, Μπραντ Πιτ στην ίδια.

Ο Θερού βρήκε τα ερωτικά σημειώματα που έστελνε ο Μπραντ Πιτ στην Ανιστον -Για αυτό χώρισαν | iefimerida.gr 0

Τζένιφερ Ανιστον και Μπραντ Πιτ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ρομαντικές σημειώσεις δεν είναι πρόσφατες, αλλά μετράνε περίπου μία δεκαετία, ωστόσο η όμορφη ηθοποιός δεν θέλησε ποτέ να τις πετάξει.

Σύμφωνα με πηγή, ο Τζένιφερ Ανιστον είχε αποξενωθεί από τον Τζάστιν Θερού πριν φτάσουν στο διαζύγιο και μόλις ο σκηνοθέτης ανακάλυψε αυτές τις σημειώσεις ένιωσε ακόμη πιο αβέβαιος για την εξέλιξη του γάμου τους.

Ο Θερού βρήκε τα ερωτικά σημειώματα που έστελνε ο Μπραντ Πιτ στην Ανιστον -Για αυτό χώρισαν | iefimerida.gr 1

Τζένιφερ Ανιστον και Τζάστιν Θερού

Όσο για τις σημειώσεις, αυτές δεν γράφουν κάτι το τρομερό... καθώς ουσιαστικά ήταν μικρές, λακωνικές προτάσεις που είχε δώσει ο Μπραντ Πιτ στην πρώην γυναίκα του και έγραφαν «Δείχνεις όμορφη σήμερα» ή «Μου έχεις ήδη λείψει».

Πάντως δεν είναι λίγοι που ονειρεύονται μία επανένωση με τους δύο πρώην, η οποία αντικειμενικά είναι πιο εφικτή τώρα που οι δύο πρώην είναι ελεύθεροι (και ωραίοι).

Να σημειωθεί πως ο γάμος της Τζένιφερ Ανιστον με τον Μπραντ Πιτ τελείωσε το 2005, όταν ο γόης του Χόλιγουντ γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί στο blockbuster «Κύριος και κυρία Σμίθ».

Ο Θερού βρήκε τα ερωτικά σημειώματα που έστελνε ο Μπραντ Πιτ στην Ανιστον -Για αυτό χώρισαν | iefimerida.gr 2

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπράντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί απέκτησαν τρία παιδιά μαζί και χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά από 2 χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ