Μπουτάρης: Είμαι 27 χρόνια «καθαρός» από αλκοόλ -Το μήνυμα σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν - iefimerida.gr

Μπουτάρης: Είμαι 27 χρόνια «καθαρός» από αλκοόλ -Το μήνυμα σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν

Ο Γιάννης Μπουτάρης (Φωτογραφία: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο λόγους είχε για να είναι χαρούμενος ο Γιάννης Μπουτάρης την Τετάρτη. Οχι μόνο η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος, αλλά συμπλήρωσε και 27 χρόνια αποχής από το αλκοόλ.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη πήρε εξιτήριο, έπειτα από επιτυχή επέμβαση αγγειοπλαστικής.

«Σήμερα εκτός από την επιτυχία της επέμβασης έχω και έναν επιπλέον λόγο να είμαι χαρούμενος. Συμπληρώνονται 27 χρόνια που είμαι "καθαρός" από το αλκοόλ», έγραψε στο Twitter ο κ. Μπουτάρης και με τη σειρά του ευχήθηκε σε όσους δίνουν μία ανάλογη μάχη.

«Εύχομαι σε όλους όσοι προσπαθούν να απεξαρτηθούν από αλκοόλ, ναρκωτικά και λοιπά να συνεχίσουν την προσπάθεια, καθώς η γεύση της ζωής είναι πιο γλυκιά!».

(2/2) Εύχομαι σε όλους όσοι προσπαθούν να απεξαρτηθούν από αλκοόλ, ναρκωτικά και λοιπά να συνεχίσουν την προσπάθεια, καθώς η γεύση της ζωής είναι πιο γλυκιά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μπουτάρης αλκοόλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ