Λος Αντζελες: Βρήκαν μικρό οπλοστάσιο στο σπίτι εφήβου -Είχε απειλήσει να κάνει επίθεση στο σχολείο του - iefimerida.gr

Λος Αντζελες: Βρήκαν μικρό οπλοστάσιο στο σπίτι εφήβου -Είχε απειλήσει να κάνει επίθεση στο σχολείο του

Αυτά τα όπλα βρέθηκαν στο σπίτι του 17χρονου (Φωτογραφία: ΑP/ Mike Balsamo)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας έφηβος, που είχε απειλήσει να διαπράξει επίθεση εναντίον του σχολείου του στο Λος Αντζελες, διέθετε ένα μικρό οπλοστάσιο, κατέχοντας μεταξύ άλλων δύο ημιαυτόματα τουφέκια εφόδου.

Ο 17χρονος διαπληκτίστηκε με καθηγητή του, δύο ημέρες μετά το μακελειό με τους 17 νεκρούς στο σχολείο της Φλόριντα και απείλησε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα έκανε επίθεση στο λύκειό του.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του βρήκαν δύο τουφέκια εφόδου, ίδιου τύπου με εκείνα που χρησιμοποίησε ο δράστης στη Φλόριντα, δύο πιστόλια και γεμιστήρες με περίπου 90 σφαίρες.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του 17χρονου- γνωστός για την κακή διαγωγή του- δήλωσε ότι ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης των όπλων, αλλά δεν παρουσίασε άδεια οπλοκατοχής για τα περισσότερα από αυτά και συνελήφθη.

Πηγή: ΑΠΕ/ AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λος Άντζελες όπλα επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ