Αρχισε ο «πόλεμος» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ενόψει Τούμπας - iefimerida.gr

Αρχισε ο «πόλεμος» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ενόψει Τούμπας

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, αλλά ο... πόλεμος άρχισε από τώρα.

Σε πρόσθετη παρέμβαση προς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League προχώρησε -όπως αναμενόταν- ο Ολυμπιακός για τη δίωξη του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στα Ιωάννινα στο ματς με τον ΠΑΣ. Από τη στιγμή που ο «δικέφαλος» δεν έχει κληθεί σε απολογία με βάση άρθρα που προβλέπουν αφαίρεση βαθμών και αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν, φυσικά, έννομο συμφέρον, έκαναν αυτή την πρόσθετη παρέμβαση, προκειμένου να αναθεωρήσει ο αθλητικός δικαστής της Super League και να αλλάξει το κατηγορητήριο για τους «ασπρόμαυρους».

Άμεση απάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στην πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού. Επίσης, οι Θεσσαλονικείς τονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα. «Αφού δεν κατάφεραν τα ΜΜΕ τους και τα δήθεν «αντικειμενικά» εξαπτέρυγά τους να προκαλέσουν δίωξη για αφαίρεση βαθμών, η οποία φυσικά και δεν στοιχειοθετείται πουθενά, αποφάσισαν να φτάσουν στο έσχατο σημείο γελοιοποίησης. Ασφαλώς και δεν ανησυχούμε και δεν αντιδρούμε στην προσπάθειά τους να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει Κυριακής», τόνιζαν από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Κωνσταντίνος Καραπαπάς έκανε λόγο για «αβάντες σταλινικού τύπου» που τυχαίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ σχολίασε και τον ορισμό του διαιτητή Αρετόπουλου στο ντέρμπι της Τούμπας, χαρακτηρίζοντάς τον «καρμανιόλα». Αναλυτικά η τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook: «Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα. Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και μόνο γι’ αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα. Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι... θανάτου από διαιτητές, παράγοντες και... τερματοφύλακες! Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά... προπονήσεις. Υγ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι...».

Στον Κώστα Καραπαπά και την ανάρτηση του απάντησε ο Κυριάκος Κυριάκος. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε στο προφίλ του στο Facebook σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε νωρίτερα ο ομόλογός του στον Ολυμπιακό. «Θα ειπωθούν πολλά, θα επιχειρηθούν ακόμη περισσότερα, όλα με ένα στόχο: Να γίνουμε αλαζόνες, ερειστικοί, απρόσεκτοι και στο τέλος να τους μοιάσουμε. Η δική μας δουλειά είναι να καταθέσουμε το μυαλό, τη φωνή και την ψυχή μας για τη στήριξη της ομάδας. Όχι μόνο αυτή την Κυριακή, αλλά ως τις 12 του Μάη...», έγραψε. Αναλυτικά τα όσα σημείωσε: «Μην δίνετε καμία σημασία ποτέ σε όποιον βλέπετε να πιάνεται από τα μαλλιά του...Είναι προφανές ότι ο καθένας μας -με την αισθητική του, την ηθική του και την ευφυΐα του- θα προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του. Είμαστε οι πρόσφυγες που μας φώναζαν "Τούρκους". Είμαστε αυτοί που άκουγαν το πρόσταγμα "να κάνουμε επενδύσεις" αλλά ξαφνικά γίναμε "νεόπλουτοι". Είμαστε οι πρώην "κλόουν" και "φιλοξενούμενοι", που τώρα μας κάνουν "κυβερνητικές αβάντες". Θα ειπωθούν πολλά, θα επιχειρηθούν ακόμη περισσότερα, όλα με ένα στόχο: Να γίνουμε αλαζόνες, ερειστικοί, απρόσεκτοι και στο τέλος να τους μοιάσουμε. Η δική μας δουλειά είναι να καταθέσουμε το μυαλό, τη φωνή και την ψυχή μας για τη στήριξη της ομάδας. Όχι μόνο αυτή την Κυριακή, αλλά ως τις 12 του Μάη...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Τούμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ