Ηλέκτρα Τσουρουνάκη: Δείτε την αντισυμβατική του MasterChef χωρίς τα ράστα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηλέκτρα Τσουρουνάκη: Δείτε την αντισυμβατική του MasterChef χωρίς τα ράστα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγους μήνες, η Hλέκτρα Τσουρουνάκη φόρεσε την ποδιά του MasterChef και ξεκίνησε ένα ταξίδι γνώσης και εμπειρίας με στόχο τη νίκη.

Aτομο χαμηλών τόνων, πρόθυμη και με όρεξη για να μάθει, η Ηλέκτρα συνεχίζει την πορεία της στο παιχνίδι. «Έχω πολλές ιδέες τις οποίες θα ήθελα να επικοινωνήσω με το δικό μου προσωπικό – δημιουργικό τρόπο και οι οποίες πιστεύω θα ενδιέφεραν τον κόσμο με παρόμοια ιδιοσυγκρασία με τη δική μου. Θεωρώ ότι η γνώση και η φαντασία είναι στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα που οδηγούν στην επιτυχία. Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να παραμείνω πιστή στη γενική φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία είναι να συνθέσω τη ζωή μου ώστε να χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθηματικές και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Ένας από τους επόμενους στόχους μου είναι να δημιουργήσω ένα πετυχημένο κανάλι στο youtube. Θα έστηνα μία επιχείρηση με επιτραπέζια, video games, cinema / ταινίες και φαγητό fast food, καθώς αυτό το είδος φαγητού θα ταίριαζε στη συγκεκριμένη επιχείρηση»: αυτά είναι μερικά από τα λόγια της διαγωνιζόμενης λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, στην επίσημη σελίδα του MasterChef.

Τα ράστα μαλλιά της, σήμα κατατεθέν της. Πώς όμως ήταν τα μαλλιά της πριν προχωρήσει στην μεγάλη αλλαγή;

Δείτε την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη χωρίς τα ράστα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλέκτρα Τσουρουνάκη MasterChef
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ