Συμβολαιογράφοι: Συλλογικότητες διαμαρτυρήθηκαν για πλειστηριασμό που είχε αναβληθεί - iefimerida.gr

Συμβολαιογράφοι: Συλλογικότητες διαμαρτυρήθηκαν για πλειστηριασμό που είχε αναβληθεί

Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πλειστηριασμός για τον οποίο διαμαρτυρήθηκαν συλλογικότητες την Τετάρτη, είχε αναβληθεί, ανακοίνωσε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι «ο πλειστηριασμός για τον οποίο εξέφρασαν σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου τη δυσαρέσκεια τους με τις συνήθεις πλέον μεθόδους διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης συλλογικότητες, πρωτοστατούντος προσώπου με κορυφαίο πολιτειακό ρόλο στο παρελθόν, αφορά υψηλή οφειλή και είχε αναβληθεί καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον».

Σύμφωνα με τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, για την αναβολή είχαν ενημερωθεί από την περασμένη Παρασκευή όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι.

«Για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε ότι συλλογικότητες με τη γνωστή πλέον συμπεριφορά τους δεν προσδίδουν κάτι ουσιαστικό στο κοινό συμφέρον. Με τον δρόμο που έχουν επιλέξει το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ