Αναβολή στην ακρόαση του 19χρονου μοντέλου που μετέφερε κοκαΐνη -Περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία ζήτησε η Εισαγγελία - iefimerida.gr

Αναβολή στην ακρόαση του 19χρονου μοντέλου που μετέφερε κοκαΐνη -Περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία ζήτησε η Εισαγγελία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αναβολή της προγραμματισμένης ακρόασης της προσωρινά κρατούμενης στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, ζήτησε η Εισαγγελία λόγω του περιορισμένου χρόνου συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 19χρονης, Σάκη Κεχαγιόγλου, η ακρόαση ορίστηκε εκ νέου για τις 19 Μαρτίου 2018.

Παράλληλα ο κ. Κεχαγιόγλου αναφερόμενος στις χθεσινές τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις του ρουμανικής καταγωγής πολίτη που συνταξίδεψε με την Ειρήνη, τόνισε πως« τόσο οι γονείς της όσο και η ίδια δεν επιθυμούν να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση ή σχόλιο, σεβόμενοι τη διαδικασία που διεξάγεται ενώπιον των Δικαστικών και Προανακριτικών Αρχών στην πόλη του Χονγκ Κονγκ και στην Ελλάδα, κατόπιν της αναφοράς που υπέβαλαν οι γονείς της προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Υπενθυμίζεται πως η 19χρονη συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ καθώς μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο κακαίνη Χονγκ Κονγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ