Η «Ιβάνκα» της Β. Κορέας, αδελφή του Κιμ, είναι έγκυος - iefimerida.gr

Η «Ιβάνκα» της Β. Κορέας, αδελφή του Κιμ, είναι έγκυος

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη μέλος ετοιμάζεται να προστεθεί στη δυναστεία των Κιμ, καθώς φήμες θέλουν την αδελφή του Βορειοκορεάτη δικτάτορα να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Σύμφωνα με νοτιοκορεατικά μέσα η Κιμ Γιο Τζονγκ, επικεφαλής του τμήματος προπαγάνδας της Πιονγιάνγκ, φέρεται να αποκάλυψε σε αξιωματούχους της Νότιας Κορέας και στον ίδιο τον πρόεδρο Μουν Τζάε Ιν ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Η Korea Herald ανέφερε ότι η Κιμ Γιο Τζονγκ ένιωσε κάποια αδιαθεσία και το εκμυστηρεύτηκε στον Μουν στη διάρκεια της επίσκεψής της για τη χειμερινή Ολυμπιάδα μεταξύ 9-11 Φεβρουαρίου, που προκάλεσε φρενίτιδα στα τοπικά ΜΜΕ παρά τον ρόλο της σ’ ένα καθεστώς που βασανίζει και εκτελεί το λαό του.

Η «Ιβάνκα» της Β. Κορέας, αδελφή του Κιμ, είναι έγκυος | iefimerida.gr 0

Το προεδρικό ζεύγος της Νότιας Κορέας και πίσω τους η Κιμ Γιο Τζονγκ με τον υπ' αριθμόν 2 του βορειοκορεατικού καθεστώτος, Κιμ Γιονγκ Ναμ

Πρωτοσέλιδο έγινε και η πρόταση που μετέφερε στο Νοτιοκορεάτη πρόεδρο να συναντηθεί με τον αδελφό της. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι η πρώτη φορά που ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα συναντηθεί με αρχηγό άλλου κράτους.

Σε περίπτωση που έχουν βάση αλήθειας οι πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της Κιμ Γιο Τζονγκ, θα επιβεβαιώσουν της φήμες ότι έχει ήδη ένα παιδί, που φέρεται να έφερε στον κόσμο το 2015. Τα παιδιά της θα αποτελούν μέλη της κυβερνώσας δυναστείας, αλλά είναι μάλλον απίθανο να μετέχουν στη σειρά διαδοχής της εξουσίας, αφού ο αδελφός πιστεύεται ότι έχει δικά του παιδιά.

Η «Ιβάνκα» της Β. Κορέας, αδελφή του Κιμ, είναι έγκυος | iefimerida.gr 1

Κυβερνητικός αξιωματούχος στη Νότια Κορέα δήλωσε ανωνύμως ότι το γεγονός ότι ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας αποφάσισε να στείλει την έγκυο αδελφή του στην Ολυμπιάδα δείχνει την απόγνωση του κομμουνιστικού καθεστώτος να χαλαρώσουν οι διεθνείς κυρώσεις που του έχουν επιβληθεί για το πυρηνικό και το πυραυλικό του πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ