Τους έπιασαν στον ύπνο: Η ΕΛ.ΑΣ. πρόσεχε τους συμβολαιογράφους και οι συλλογικότητες έκαναν ντου σε τράπεζες [βίντεο] - iefimerida.gr

Τους έπιασαν στον ύπνο: Η ΕΛ.ΑΣ. πρόσεχε τους συμβολαιογράφους και οι συλλογικότητες έκαναν ντου σε τράπεζες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ η ΕΛ.ΑΣ. είχε στραμμένη την προσοχή της στα συμβολαιογραφικά γραφεία προκειμένου να προλάβει επιθέσεις από τις συλλογικότητες που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς, τα μέλη τους έκαναν ντου σε τράπεζες!

Συγκεκριμένα διαδηλωτές πραγματοποίησαν εφόδους στα κεντρικά της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σταδίου, στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς.


Μάλιστα στην Τράπεζα της Ελλάδος η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει καθώς έκλεισαν τα ρολά και οι διαδηλωτές εγκλωβίστηκαν μέσα. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά τελικά δεν έγιναν προσαγωγές.

Το παιχνίδι όμως της γάτας και του ποντικού ανάμεσα στην ΕΛ.ΑΣ. και τα μέλη των αναλογικοτήτων συνεχίστηκε και μετά με το ραντεβού των δύο πλευρών να δίνεται στην οδό Ακαδημίας 62, στην εισόδο πολυκατοικίας συμβολαιογραφικού γραφείου όπου πραγματοποιούνταν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Μέλη της ΛΑΕ και του κινήματος Δεν Πληρώνω προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο με την αστυνομία να τους αποτρέπει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ