Survivor 2: Αρχισε να στάζει «φαρμάκι» στους Μαχητές -Πισώπλατες μαχαιριές, ίντριγκες [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Αρχισε να στάζει «φαρμάκι» στους Μαχητές -Πισώπλατες μαχαιριές, ίντριγκες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται να τρώγονται μεταξύ τους οι Μαχητές, με το κακό κλίμα να τους οδηγεί για μία ακόμη φορά στο συμβούλιο του νησιού.

Το κακό κλίμα φάνηκε με το... καλημέρα στο επεισόδιο της Τρίτης, με την Ζωή Ανδρονικίδου και Μελίνα Μεταξά να έχουν στραβώσει με την συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου, ο οποίος έχει αρχίσει να έχει αρχηγικές τάσεις σε ορισμένα άτομα.

Αφορμή ήταν τόσο το γεγονός ότι ο ίδιος όσο ήταν τραυματίας έδινε συνεχώς οδηγίες στους άλλους για το πως να κάνουν τις δουλειές, όσο και οι παρατηρήσεις που έκανε σχετικά με το φαγητό και τις ποσότητες.

Οι παίκτριες μάλιστα παραπονέθηκαν πως ο ίδιος μιλάει μόνο όποτε τον συμφέρει, ενώ μάλιστα υπερασπίζεται τις κοπέλες με τις οποίες είναι πιο κοντά.

«Ο Νικόλας έχει φτάσει να επεμβαίνει σχεδόν στα πάντα. Αρχηγό έχω μάθει να μην έχω στην ζωή μου και γενικά σε μία ομάδα δεν υπάρχει αρχηγός», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά, κατηγορώντας ότι επεμβαίνει συνέχεια και ουσιαστικά δεν τους σέβεται.

Η κακή συνεννόηση και η απροθυμία που είχαν οι Μαχητές στην καλύβα φάνηκε και στον στίβο μάχης με έπαθλο την ασυλία.

Το παιχνίδι ήταν διαφορετικό, καθώς τα εμπόδια και οι μπάλες με τους στόχους είχαν δώσει την θέση τους σε μία κούνια και μερικά τοτέμ, τα οποία έπρεπε να καρφώσουν οι παίκτες όσο κουνιούνταν στο αυτοσχέδιο παιχνίδι με την βοήθεια των συμπαικτών τους.

Οι Διάσημοι βρήκαν εξ αρχής το τρικ για να κάνουν πιο γρήγορα, έτσι ώστε να κουνούν σωστά τα σχοινιά για να κατευθύνουν τον παίκτη που ήταν δεμένος στην κούνια και έπρεπε να βάλει τα τοτέμ στην αντίθετη πλευρά.

Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν το 5-1 υπέρ των Διασήμων, καθώς οι Μαχητές φαίνεται να βρίσκουν ρυθμό όταν πλέον ήταν αρκετά αργά.


Ετσι η ήττα τους ήταν αναπόφευκτη με αποτέλεσμα οι ίδιοι να χάσουν με το συντριπτικό αποτέλεσμα 10-3 και να οδηγηθούν στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας.

Πριν ξεκινήσει όμως το παιχνίδι της ασυλίας, υπήρχε μία έκπληξη για την ομάδα των Μαχητών και αυτή δεν ήταν άλλη από την ανακοίνωση του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας ( ο οποίος έπαιρνε απευθείας την ασυλία) και αυτή ήταν η Ροδάνθη.

Στην συνέχεια οι παίκτες έπρεπε να δείξουν πόσο καλοί είναι στην ισορροπία, καθώς το παιχνίδι ασυλίας διέφερε λίγο από το προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, οι χαμένοι Μαχητές έπρεπε να ισορροπήσουν με το ένα τους πόδι της ξύλινη βάση που υπήρχε μπροστά τους και στην συνέχεια να τοποθετούν με ένα μακρύ σίδερο τα τοτέμ πάνω στην ξύλινη βάση.

Στο τέλος έφτασαν η Ντάρια και ο Χάρης, με τον Γιακουμάτο να κερδίζει εν τέλει αυτός την ασυλία.

Η επιστροφή στο νησί φανέρωσε κι άλλα προβλήματα στους Μαχητές, με τον Ηλία να αναφέρει πως κάποιοι συμπαίκτες τους (λόγου χάρη ο Νικόλας Αγόρου) δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο ομαδικό κλίμα που θα έπρεπε να υπάρχει στην ομάδα, με αποτέλεσμα να έχουν μία στάση που προσβάλει τους άλλους.

Η αναφορά για ρήξη της ομάδας έγινε από τους περισσότερους παίκτες, ενώ μάλιστα προετοιμάστηκε το έδαφος για τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν στο συμβούλιο.

Στο συμβούλιο λοιπόν του νησιού, οι περισσότεροι Μαχητές ψήφισαν τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος βγήκε πρώτος με εφτά ψήφους, ενώ δεύτερη σε ψήφους, αλλά εκτός κινδύνου ήταν η Ζωή Ανδρονικίδου, η οποία πήρε τις άλλες τέσσερις.

Από την πλευρά της, η Ροδάνθη Καπαρού και ο Χάρης Γιακουμάτος, λόγω ατομικής ασυλίας, ψήφισαν Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και Νίκο Θωμά αντίστοιχα.

Ετσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νικόλας Αγόρου, ο Τεό Θεοδωρόπουλος και ο Νίκος Θωμάς.

Οπως ήταν αναμενόμενο όμως, η κατάληξη αυτή όχι μόνο βρήκε απροετοίμαστο τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος έσταξε φαρμάκι, αλλά είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν και οι κλίκες στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Αγόρου ανέφερε πως υπεύθυνος για την υποψηφιότητά τους είναι ο Ηλίας Γκότσης. Όπως εξήγησε, ο συμπαίκτης του έχει φτιάξει μια υποομάδα μέσα στους Μαχητές και παρακινεί και τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό που θέλει ο ίδιος.

«Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση να έχω εφτά ψήφους. Αλλά γνωρίζω πάνω κάτω ποιοι είναι και οι εφτά και ποιο είναι το άτομο που παρακινεί και τα υπόλοιπα άτομα σε αυτό το κομμάτι. Ποιο είναι το άτομο που έχει κάνει μια υποομάδα μέσα στην ομάδα.

Το έχω δηλώσει και στις συνεντεύξεις τι ακριβώς γίνεται και πώς λειτουργεί όλο αυτό το σύστημα και τι στρατηγική ακολουθεί ένα συγκεκριμένο άτομο και παρακινεί και τα υπόλοιπα πίσω από τις κουρτίνες. Σίγουρα δεν μου αρέσει αυτό το γεγονός και μακάρι να υπήρχε αγάπη, αλλά από τη στιγμή που είναι έτσι ο άνθρωπος, τουλάχιστον να ήμασταν καλά.

Δεν με χαροποιεί σε καμία περίπτωση, αλλά καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα. Στο παιχνίδι ήρθα με έναν στόχο και πάνω απ’ όλα βάζω την αξιοπρέπεια, την αλήθεια, την ειλικρίνεια που είναι αξίες ζωής. Αναφέρομαι στον Ηλία…», είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Αγόρου.

Από την πλευρά του ο Ηλίας ανέφερε πως «μπορεί ο καθένας να αναφέρει ότι θέλει. Από την αρχή που ψήφιζα εγώ μίλησα για σεβασμό. Και αυτό πως ένας μπορεί αν επηρεάσει άλλους 6,7 ανθρώπους που ο καθένας έχει την προσωπική τους άποψη, για μένα είναι προσβλητικό... δεν έχω κανένα σκοπό να δημιουργήσω κανένα αρνητικό κλίμα, γιατί όλοι εδώ μέσα έχουμε έρθει με φιλοδοξίες».

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως σήμερα θα δούμε ακριβώς τι έγινε μετά την ψηφοφορία στην παραλία των Μαχητών, ενώ στο τρέιλερ φαίνεται ο Τεό Θεοδωρόπουλος να τραυματίζεται σε αγώνα επάθλου, σοκάροντας Μαχητές και Διάσημους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις 20 Φεβ, 2018 στις 3:52 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor survivorGR Survivorgreece Survivor2 Survivor2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ