Πρόστιμο 50.000 ευρώ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος - iefimerida.gr

Πρόστιμο 50.000 ευρώ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος

Φωτογραφία: prototrapezi.gr- Νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόστιμο 50.000 ευρώ επέβαλε ο δήμος Αθηναίων στο νυχτερινό κέντρο Club 22, όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος.

Ο λόγος είναι η φωτεινή πινακίδα που έχει τοποθετηθεί παράνομα πάνω από το κέντρο το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

H πινακίδα βρίσκεται 50 μήνες εκεί παράνομα, ενώ οι υπεύθυνοι του κέντρου αρνούνται να την απομακρύνουν σύμφωνα με τον Δήμο.

Η απόφαση στηρίζεται σε νόμο που προβλέπει ακόμη βαρύτερα πρόστιμα, δηλαδή από 30.000 ως 50.000 ευρώ το εξάμηνο και αν σκεφτεί κανείς ότι η πινακίδα, σύμφωνα πάντα με τον Δήμο Αθηναίων βρίσκεται εκεί για 50 μήνες το πρόστιμο των 50.000 είναι μάλλον… μικρό.

Στην συγκεκριμένη πινακίδα πάντως έχουν κατά καιρούς φιγουράρει διάφοροι καλλιτέχνες, όπως ο Αντύπας, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Νίκος Κουρκούλης και πολλοί άλλοι, ωστόσο το πρόστιμο δεν αφορά στα πρόσωπα των καλλιτεχνών.

Το πρόστιμο θα πρέπει τώρα να πληρώσει η εταιρία στην οποία ανήκει το νυχτερινό κέντρο, εάν στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο γίνει δεκτή η εισήγηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ