Χιμένεθ: Δεν θα είναι εύκολο να περάσουμε, αλλά θα το προσπαθήσουμε - iefimerida.gr

Χιμένεθ: Δεν θα είναι εύκολο να περάσουμε, αλλά θα το προσπαθήσουμε

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγη ώρα πριν η ΑΕΚ πετάξει για Κίεβο, για την αυριανή ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου στο Europa Leguae, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Με το 0-0, που ξεκινάει και ο αγώνας, περνάει η Ντιναμό. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να περάσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε», είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Για την κούραση και το γεγονός ότι έρχεται και το ματς με τον Ατρόμητο, ο κ. Χιμένεθ είπε ότι «η αλήθεια είναι πως πρέπει να ρωτήσω τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με την Ξάνθη πώς είναι, όμως μία ιδέα έχω στο μυαλό μου όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύω να παρατάξω την ομάδα».

Τέλος, μιλώντας για τις καιρικές συνθήκες στην Ουκρανία, ανέφερε ότι «μπορεί θεωρητικά να τους ευνοούν οι κλιματολογικές συνθήκες, θα είναι σαν να έπαιζαν αυτοί εδώ μήνα Ιούλιο, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League αεκ Χιμένεθ Ντιναμό Κιέβου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ