«Με φίλησε στο στόμα» -35χρονη επιμένει στην καταγγελία κατά του Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση - iefimerida.gr

«Με φίλησε στο στόμα» -35χρονη επιμένει στην καταγγελία κατά του Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Η Ρέιτσελ Κρουκς καταγγέλλει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση το 2006 (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγρια κόντρα μέσω Twitter ξέσπασε μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και μιας γυναίκας που τον κατηγορεί ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν εκείνη εργαζόταν στον ουρανοξύστη του στο Μανχάταν το 2006.

Η 35χρονη σήμερα Ρέιτσελ Κρουκς, μια από τις 12 και πλέον γυναίκες που κατηγορούν τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ για σεξουαλική παρενόχληση, επιμένει σε δημοσίευμα της Washington Post στην παλαιότερη καταγγελία της ότι ο Τραμπ την τράβηξε και τη φίλησε διά της βίας στο στόμα και στο μάγουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Κρουκς ήταν τότε 22 ετών κι εργαζόταν ως γραμματέας σε μια εταιρεία που είχε νοικιάσει γραφεία στον Trump Tower στη Νέα Υόρκη.

«Με φίλησε στο στόμα» -35χρονη επιμένει στην καταγγελία κατά του Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση | iefimerida.gr 0

«Μια μέρα ο Τραμπ περίμενε στο ασανσέρ κι εγώ βρήκα το θάρρος να του συστηθώ», είπε στην Washington Post. Ήταν νωρίς το πρωί όταν του απηύθυνε το λόγο και του έτεινε το χέρι για χειραψία. Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία. Την άρπαξε, την κράτησε ακίνητη και την φίλησε πρώτα στο ένα και μετά στο άλλο μάγουλο. «Ανάμεσα στα φιλιά μου μιλούσε, ρώτησε από που είμαι, αν θέλω να γίνω μοντέλο. Δεν μου άφηνε το χέρι και με φίλησε στο στόμα», είπε η Κρουκς. Υποστήριξε δε ότι ένιωσε σαν να ήταν παρατεταμένο το φιλί κι ότι η σκηνή πρέπει να κράτησε γύρω στα δύο λεπτά, ίσως λιγότερο.

Εξοργισμένος προφανώς που οι καταγγελίες της Κρουκς έγιναν πρωτοσέλιδο σε μια από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εφημερίδες και μάλιστα με τον τίτλο : «Ακούει κανείς; διερωτάται αυτή η γυναίκα που κατηγορεί τον Τραμπ. Και σχεδιάζει να συνεχίσει να μιλά για εκείνη τη μέρα του 2006», ο Τραμπ έσεπευσε μέσω Twitter να διαψεύσει τις καταγγελίες υποστηρίζοντας ότι ούτε γνωρίζει την Ρέιτσελ Κρουκς, ούτε τη συνάντησε ποτέ.

A woman I don’t know and, to the best of my knowledge, never met, is on the FRONT PAGE of the Fake News Washington Post saying I kissed her (for two minutes yet) in the lobby of Trump Tower 12 years ago. Never happened! Who would do this in a public space with live security......

Χαρακτήρισε “fake news” το δημοσίευμα και ισχυρίστηκε ότι «ουδέποτε συνέβη» το φιλί. «Ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο σε δημόσιο χώρο μπροστά στις κάμερες ασφαλείας», ρώτησε.

Η Κρουκς σήκωσε το γάντι και κάλεσε τον Τραμπ να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας.

Please, by all means, share the footage from the hallway outside the 24th floor residential elevator bank on the morning of January 11, 2006. Let’s clear this up for everyone. It’s liars like you in politics that have prompted me to run for office myself. https://t.co/ir7EEKoXRU https://t.co/GmkkZ5jUc7

«Σας παρακαλώ, δημοσιοποιήστε το οπτικό υλικό του πρωινού της 11ης Ιανουαρίου 2006 από το διάδρομο έξω από το ασανσέρ του 24ου ορόφου. Ας το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή», έγραψε στο Twitter.

Αργότερα δε βγήκε στο CNN και δήλωσε: «Νόμιζα ότι ως πρόεδρος θα είχε πιο σημαντικά πράγματα να κάνει από το να τουϊτάρει εναντίον μου και να προσπαθεί να απαξιώσει την ιστορία. Εγώ ξέρω την αλήθεια, τη γνωρίζει κι αυτός και νομίζω ότι θα έπρεπε να φοβάται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΡΕΪΤΣΕΛ ΚΡΟΥΚΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ