«Οχι ποδόσφαιρο τη Δευτέρα» -Οπαδοί της Αϊντραχτ διαμαρτυρήθηκαν με εκατοντάδες μπαλάκια τένις [βίντεο] - iefimerida.gr

«Οχι ποδόσφαιρο τη Δευτέρα» -Οπαδοί της Αϊντραχτ διαμαρτυρήθηκαν με εκατοντάδες μπαλάκια τένις [βίντεο]

Ο αγωνιστικός χώρος γέμισε μπαλάκια (Φωτογραφία: AP/ Fabian Sommer)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποδόσφαιρο και Δευτέρες δεν πάνε μαζί. Και οι έξαλλοι οπαδοί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους πετώντας εκατοντάδες μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο.

Η Bundesliga σχεδιάζει να αυξήσει τα ματς που θα γίνονται τη Δευτέρα, κάτι που εξόργισε τους οπαδούς της Αϊντραχτ. Στο ματς κόντρα στη Λειψία, καθυστέρησαν την έναρξη και των δύο ημιχρόνων, πετώντας μεταξύ άλλων και μπαλάκια του τένις.

Οπαδοί σήκωσαν πανό με το σαφές μήνυμα «Οχι στο ποδόσφαιρο το βράδυ της Δευτέρας» πριν από το πρώτο σφύριγμα του ματς και κατέλαβαν τον χώρο πίσω από το τέρμα, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη για έξι λεπτά.

Πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, πέταξαν εκατοντάδες μπαλάκια του τένις και χαρτιά, ενώ σφύριζαν αποδοκιμαστικά. «Για να βάλουν λίγα περισσότερα ευρώ στις τσέπες τους, δεν τους καίγεται καρφί πόσες ημέρες άδειας πρέπει να πάρουμε για να πάμε σε ένα ματς εκτός έδρας. Το μάρκετινγκ είναι η πρώτη τους προτεραιότητα», ανέφερε ανακοίνωση των οπαδών της Αϊντραχτ.

Η Bundesliga δικαιολόγησε την απόφασή της εξηγώντας ότι θέλει να δώσει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης στις ομάδες που τις Πέμπτες παίζουν στο Europa League, όπως η Λειψία. Ομως, οι οπαδοί δεν πείθονται και αναμένονται κι άλλες διαμαρτυρίες. Για παράδειγμα, οι οργανωμένοι της Ντόρτμουντ καλούν σε μποϊκοτάζ της αναμέτρησης της ομάδας τους με την Αουγκσμπουργκ, στις 26 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bundesliga Άιντραχτ Φρανκφούρτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ