Τι απαντά το Μαξίμου στη ΝΔ για τις 10 κάλπες -Ο Μητσοτάκης φοβάται τους βουλευτές του - iefimerida.gr

Τι απαντά το Μαξίμου στη ΝΔ για τις 10 κάλπες -Ο Μητσοτάκης φοβάται τους βουλευτές του

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά κατά της ΝΔ εξαπολύει τι Μαξίμου κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επιδιώκει να εμποδίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis.

στηθούν πολλές κάλπες καθώς πίσω από αυτό βλέπει προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να της δημιουργήσει εσωτερικό πρόβλημα.
"Φοβάται την κρίση των ίδιων των βουλευτών του" υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας της άρνηση της ΝΔ για 10 κάλπες που κάνει λόγο για επιχείρηση συσκότισης του σκανδάλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου:

«Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως για ακόμη μία φορά κρύβεται πίσω από προσχήματα επί της διαδικασίας για να εμποδίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis.
Επιμένει στο πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αίτημα να στηθεί μία κάλπη για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ τα φερόμενα ως εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα είναι δέκα.
Με τη στάση αυτή όμως ο κ. Μητσοτάκης δεν επιβεβαιώνει μόνο ότι επιδιώκει τη συσκότιση του σκανδάλου, αλλά και ότι φοβάται ακόμα και την κρίση των ίδιων των βουλευτών της ΝΔ στην επικείμενη ψηφοφορία.
Ο κ. Μητσοτάκης αναζητά προφάσεις εν αμαρτίαις για να μην προσέλθουν στις κάλπες οι βουλευτές του. Προφανώς θα έχει τους λόγους του να φοβάται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ