«Τα σκυλιά δεν ψηφίζουν» -Η Λίμα δεν θα μπορέσει να ψηφίσει για τον μεγάλο συνασπισμό - iefimerida.gr

«Τα σκυλιά δεν ψηφίζουν» -Η Λίμα δεν θα μπορέσει να ψηφίσει για τον μεγάλο συνασπισμό

(Φωτογραφία: AP Photo/Markus Schreiber)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σκύλος, Λίμα, δεν θα μπορέσει να ψηφίσει εάν εγκρίνει ή όχι τη συμφωνία για συγκρότηση κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού με τους Χριστιανοδημοκράτες, αν και είναι μέλος του SPD.

«Ενα σκυλί δεν μπορεί να ψηφίσει» είπε η Αντρέα Νάλες, η υποψήφια πρόεδρος του SPD, όταν ρωτήθηκε αν είναι δυνατή μια νοθεία στις εκλογές αυτές. Το κόμμα, πρόσθεσε, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αν διαπιστώσει ότι διαπράχθηκε απάτη γύρω από την ταυτότητα κάποιου μέλους του.

Η εφημερίδα Bild δημοσίευσε μια φωτογραφία της Λίμα, που φορά ένα κόκκινο φουλάρι, με τον τίτλο: «Αυτό το σκυλί μπορεί να ψηφίσει για τον μεγάλο συνασπισμό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λίμα έλαβε κάρτα μέλους του κόμματος αφού στις 6 Φεβρουαρίου κάποιος υπέβαλε αίτηση εκ μέρους της για να γίνει μέλος του SPD. Στα "προσωπικά στοιχεία" της αίτησης αναφέρεται το φύλο της, το επάγγελμά της ("άνεργη") και η ηλικία της: 21 ετών, σε ανθρώπινα χρόνια.

Ολα τα μέλη του κόμματος δικαιούνται να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές. Η διαδικασία λήγει στις 2 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκυλί SPD
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ