Σοκ στον Βόλο: 73χρονος συνταξιούχος συμβολαιογράφος έκοψε το λαιμό του με μαχαίρι - iefimerida.gr

Σοκ στον Βόλο: 73χρονος συνταξιούχος συμβολαιογράφος έκοψε το λαιμό του με μαχαίρι

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνιά του Βόλου από τον τρόπο με τον οποίο ένας 73χρονος συνταξιούχος συμβολαιογράφος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας e-thessalia.gr, ο 73χρονος άνδρας έκοψε την καρωτίδα του με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι του 73χρονου συμβολαιογράφου που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο κέντρο της πόλης,

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν συνταξιούχος, παντρεμένος και πατέρας παιδιών, ενώ το πτώμα του εντόπισε η σύζυγός του μέσα σε λίμνη αίματος στο μπάνιο του σπιτιού.

Ακόμη, ο 73χρονος άνδρας άφησε σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τέλος, σημειώνεται πως την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασθενοφόρο βόλος συνταξιούχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ