Ρότζερ Φέντερερ: Ανυπομονώ να... συνταξιοδοτηθώ - iefimerida.gr

Ρότζερ Φέντερερ: Ανυπομονώ να... συνταξιοδοτηθώ

Ο Ρότζερ Φέντερερ (Φωτογραφία: AP/ Michael C. Corder)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 36 του κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. Ομως, η πραγματικότητα είναι πως το τέλος της καριέρας του πλησιάζει.

Αυτό κάθε άλλο παρά ενοχλεί τον Ρότζερ Φέντερερ. Αντιθέτως, ο Ελβετός δηλώνει ότι... ανυπομονεί για τη συνταξιοδότηση.

«Πήρα μία μικρή γεύση όταν έμεινα εκτός για 6-8 μήνες το 2016», δήλωσε στο CNN, αναφερόμενος στο διάστημα που χρειάστηκε για να ανακάμψει από τον τραυματισμό στο γόνατο. «Και πραγματικά το διασκέδασα πολύ», συμπληρώνει.

Εκείνη την περίοδο πέρασε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του στην Ελβετία και συγκεντρώθηκε περισσότερο στη φιλανθρωπική δράση του ιδρύματός του. «Ποτέ δεν θα βαρεθώ, οπότε στην πραγματικότητα ανυπομονώ για αυτό», λέει για την εποχή που θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση. «Εχω υπέροχους φίλους γύρω μου. Η σύζυγός μου και οι γονείς μου είναι εκπληκτικοί, οπότε πάντα ξέρω ότι θα είμαι καλά όταν αποσυρθώ και μείνω στο σπίτι», εξήγησε.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να ανησυχούν οι θαυμαστές του. Ο Φέντερερ δεν βιάζεται να γράψει τον επίλογο της καριέρας του.

«Κατά κάποιο τρόπο ανυπομονώ για τη συνταξιοδότηση, αλλά θα πρέπει να περιμένει προς το παρόν», είπε και αναφερόμενος στο γεγονός ότι έγινε ξανά το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, συμπλήρωσε: «Αυτό σίγουρα ήταν έκπληξη για εμένα, έχοντας κάνει μία επέμβαση το 2016 και μη γνωρίζοντας αν θα κέρδιζα ποτέ ξανά Γκραν Σλαμ. Οπότε αυτή ήταν μία απίστευτη επιστροφή για εμένα, σίγουρα η καλύτερη που έχω κάνει ποτέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρότζερ Φέντερερ τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ