Η κόρη της Μπιγιονσέ στο γήπεδο με τσάντα Louis Vuitton των 1.400 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη της Μπιγιονσέ στο γήπεδο με τσάντα Louis Vuitton των 1.400 ευρώ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP- Η Μπιγιονσέ με την κόρη και την μαμά της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι γνωστό πως η 6χρονη κόρη της Μπιγιόνσε, Μπλου Άιβι, έχει την γκαρνταρόμπα που κάθε μικρό κορίτσι θα ήθελε, ωστόσο το αποτέλεσμα μερικές φορές είναι υπερβολικό.

Κι αυτό γιατί έτσι θα χαρακτηριζόταν και η εμφάνισή της στο All Star game του NBA, όπου η μικρή Μπλου Άιβι παρακολούθησε τον αγώνα με την μητέρα της και την γιαγιά της.

Εχοντας ντυθεί σχετικά απλά, με την μικρή να φορά ένα τζιν και μία μαύρη μπλούζα και την Μπιγιόνσε να προτιμά ένα τζακετ και μία φούστα, τα βρετανικά μέσα δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστες τις τσάντες τους.

Η κόρη της Μπιγιονσέ στο γήπεδο με τσάντα Louis Vuitton των 1.400 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, η κόρη της Μπιγιονσέ εμφανίστηκε στον αγώνα με μία τσάντα Louis Vuitton, αξίας 1.460 ευρώ σε μπλε χρώμα, την ώρα που η μητέρα της φορούσε μία πιο σχετικά φθηνή τσάντα από τον οίκο Celine και αξίας 1.200 ευρώ.

Μαζί της η Μπιγονσέ είχε ακόμη ένα backpack το οποίο ήταν από τον οίκο του Karl Lagerfield και το κόστος του δεν ξεπερνούσε τα 100 ευρώ.

Η κόρη της Μπιγιονσέ στο γήπεδο με τσάντα Louis Vuitton των 1.400 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, την πιο ακριβή τσάντα από όλους την είχε η μητέρα της Μπιγονσέ, Τίνα, η οποία εμφανίστηκε με μία μεγάλη τσάντα Gucci, από την συλλογή Dionysus, αξίας 3.800 ευρώ.

Βέβαια πέρα από τις τσάντες συνολικής αξίας περίπου 7.000 ευρώ και, μία ολόκληρη περιουσία κόστιζαν και τα ρούχα που είχε επιλέξει η βασίλισσας της R&B,για εκείνη και την κόρη της, καθώς μόνο και μόνο το δερμάτινο πανωφόρι της Μπλου Ίβι κόστιζε 1.000 ευρώ, ενώ τα διάφανα ψηλοτάκουνα Gianvito Rossi της Μπιγιόνσε κόστιζαν 650 ευρώ.

Πάντως μητέρα, κόρη και γιαγιά φαίνεται να διασκέδασαν στο All star game του NBA, με την μικρή Μπλου Άιβι να παίζει με τις μασκότ στα διαλείμματα, αλλά και με μία μπάλα του μπάσκετ που της δώρισαν.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA Μπιγιονσέ τσάντα γήπεδο στιλ. Louis Vuitton
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ