Μητσοτάκης για τη στάση εργασίας στον ΟΑΣΑ: Επρεπε να γίνει ΣΚ -Είναι από αυτά που θα αλλάξουμε αμέσως - iefimerida.gr

Μητσοτάκης για τη στάση εργασίας στον ΟΑΣΑ: Επρεπε να γίνει ΣΚ -Είναι από αυτά που θα αλλάξουμε αμέσως

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας σε ώρες αιχμής προκειμένου να κάνουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση κατέκρινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόσθεσε πως αυτό που συμβαίνει είναι αδιανόητο και ότι τέτοιες συνελεύσεις θα πρέπει να πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα. Μάλιστα, σε tweet που έγραψε, τόνισε πως «είναι από αυτά που θα αλλάξουμε αμέσως».

Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Είναι αδιανόητο να μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία από τις 11 ως τις 6 μ.μ. και να ταλαιπωρούνται οι πολίτες επειδή οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ κάνουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Οι συνελεύσεις αυτές πρέπει να γίνονται τα ΣΚ κι όχι σε ώρες αιχμής. Είναι από αυτά που θα αλλάξουμε αμέσως».

Είναι αδιανόητο να μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία από τις 11 ως τις 6 μμ και να ταλαιπωρούνται οι πολίτες επειδή οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ κάνουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Οι συνελεύσεις αυτές πρέπει να γίνονται τα ΣΚ κι όχι σε ώρες αιχμής. Είναι από αυτά που θα αλλάξουμε αμέσως

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΟΑΣΑ Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ