Champions League: Στο Τσέλσι-Μπαρτσελόνα τα βλέμματα -Κόντρα στον κακό του δαίμονα ο Μέσι - iefimerida.gr

Champions League: Στο Τσέλσι-Μπαρτσελόνα τα βλέμματα -Κόντρα στον κακό του δαίμονα ο Μέσι

Ο Μέσι δεν έχει σκοράρει ποτέ απέναντι στην Τσέλσι / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο ματς συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» του Champions League, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο ματς που κλέβει την παράσταση, η Tσέλσι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:45, Cosmote Sports) και φιλοδοξεί να κάνει... δύσκολη τη ζωή του Λιονέλ Μέσι και των συμπαικτών του στους «μπλαουγκράνα». Άλλωστε, η αγγλική ομάδα είναι ο «κακός δαίμονας» του Αργεντινού σταρ, καθώς ο Μέσι δεν έχει σκοράρει ποτέ εναντίον της.

Τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες ήταν στα ημιτελικά της σεζόν 2011-2012, όταν οι «μπλε» είχαν πάρει την πρόκριση, ενώ τη σεζόν 2008-2009 η Μπάρτσα έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου αφήνοντας εκτός τον αγγλικό σύλλογο με δύο ισοπαλίες. Επίσης, τη σεζόν 2006-2007, ούτε τότε οι Καταλανοί είχαν νικήσει μιας και τα δύο μεταξύ τους ματς είχαν έρθει 1-0 στο Λονδίνο και 2-2 στο «Καμπ Νου».

Πριν 12 χρόνια (22/2/2006) η Μπαρτσελόνα έφυγε από την αγγλική πρωτεύουσα με τη νίκη (2-1) και στην έδρα της το ματς έληξε 1-1. Όσον αφορά στο σημερινό ματς, ο Κόντε δεν υπολογίζει στους Μπάρκλεϊ, Νταβίντ Λουίζ και Μπακαγιόκο, ενώ ο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σεμέδο και Βερμάελεν.

Οι πιθανές συνθέσεις: Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Μόουζες, Καντέ, Φάμπρεγκας, Αλόνσο, Αζάρ, Πέδρο, Μοράτα. Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι, Άλμπα, Μπουσλέτς, Παουλίνιο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες.

Στο άλλο αποψινό παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μπεσίκτας, με τους Βαυαρούς να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Η προηγούμενη φορά που οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν τη σεζόν 1997-1998, όταν ο γερμανικός σύλλογος είχα πετύχευ δύο νίκες.

Ο Χάινκες δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νόιερ, ενώ ο Γκιουνιές δε αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Πιθανές συνθέσεις: Μπάγερν Μονάχου: Ουλράιχ, Αλάμπα, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Τιάγκο, Βιδάλ, Κομάν, Χάμες Ροντρίγκες, Μίλερ, Λεβαντόφσκι. Μπεσίκτας: Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Μεδέλ, Γκιονούλ, Χάτσινσον, Οζιακούπ, Μπάμπελ, Ταλίσκα, Κυαρέσμα, Νεγρέδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ