Χατζηδάκης: Αν επιμείνουν για τις 10 κάλπες, η ΝΔ μπορεί να αποχωρήσει από την ψηφοφορία για την προανακριτική - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Αν επιμείνουν για τις 10 κάλπες, η ΝΔ μπορεί να αποχωρήσει από την ψηφοφορία για την προανακριτική

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης της Νέας Δημοκρατίας από την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Novartis, ο Κωστής Χατζηδάκης.

Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί, εάν η κυβέρνηση επιμείνει στη θέση της να τοποθετήσει δέκα κάλπες στην ψηφοφορία.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας χαρακτηριστικά «θα δούμε, η ΝΔ έχει τα όπλα της».

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση για τη συγκεκριμένη θέση, λέγοντας ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να διαστρέψει τη συζήτηση από την ουσία της υπόθεσης Novartis. Αποφάσισε να στήσει δέκα διαφορετικές κάλπες για την παραπομπή των δέκα πολιτικών προσώπων που αναφέρονται στη δικογραφία που ήρθε στη Βουλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ