Volvo: Το νέο XC40 θα κινείται από τον πρώτο 3κύλινδρο κινητήρα της - iefimerida.gr

Volvo: Το νέο XC40 θα κινείται από τον πρώτο 3κύλινδρο κινητήρα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Volvo έχει πίσω της μια ιστορία 91 ετών και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η γκάμα της περιλαμβάνει και ένα 3κύλινδρο σύνολο. Που θα κινεί το ολοκαίνουργιο, μικρό της SUV, το XC40.

Πρόκειται για το σύνολο των 1.500 κυβικών με την κωδική ονομασία T3, που έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να αξιοποιούνται οι μικρές του διαστάσεις και να συνεργάζεται με τα επερχόμενα υβριδικά και plug-in υβριδικά συστήματα με τα οποία θα εφοδιαστεί το XC40 και όχι μόνο.
Σε πρώτη φάση θα συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ μέσα στο 2019 θα υπάρχει και η επιλογή ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Πέρα από το συγκεκριμένο κινητήρα, η Volvo ανακοίνωσε δύο ακόμα επιλογές στην γκάμα του XC 40. Tον diesel D3 με απόδοση 150 ίππων και τον βενζίνης με 190 ίππους.

Σε ότι αφορά τα επόμενα βήματα για το νέο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον SUV της σουηδικής εταιρείας, αναμένεται πολύ γρήγορα κάποιας μορφής υβριδική έκδοση, ενώ ίσως και πριν το τέλος του 2019 να δούμε και ένα αμιγώς ηλεκτρικό.

Volvo: Το νέο XC40 θα κινείται από τον πρώτο 3κύλινδρο κινητήρα της    | iefimerida.gr 0
Volvo: Το νέο XC40 θα κινείται από τον πρώτο 3κύλινδρο κινητήρα της    | iefimerida.gr 1
Volvo: Το νέο XC40 θα κινείται από τον πρώτο 3κύλινδρο κινητήρα της    | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Volvo XC40
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ