Το λευκό βαν που έκλεισε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός αναζητά η Τροχαία - iefimerida.gr

Το λευκό βαν που έκλεισε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός αναζητά η Τροχαία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εμπλοκή ενός δεύτερου, βαρέως τύπου, οχήματος στο τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού και της 25χρονης συνοδού του εξετάζει η Τροχαία.

Το λευκό ημιφορτηγό το οποίο, κατά τη μαρτυρία της 25χρονης συντρόφου του Ηλία Βρεττού, τούς έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα η νεαρή να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να προσκρούσει πάνω σε δέντρα, αναζητά η Τροχαία.

Το τροχαίο του τραγουδιστή με τη σύντροφό του έγινε χθες το πρωί, λίγο πριν από τις 10. Οπως περιέγραψε και ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού, κινούνταν στη δεξιά λωρίδα στην παραλιακή «και κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε».

Κατά πληροφορίες, η Τροχαία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε όλη την παραλιακή προκειμένου να εντοπίσει τον αριθμό πινακίδων του λευκού βαν.

Ο τραγουδιστής αμέσως μετά τον τραυματισμό του χθες το πρωί διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και υπεβλήθη στις πρώτες εξετάσεις κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι φέρει φέρει πολλαπλά κατάγματα σε χέρι, πόδι και λεκάνη, με το τελευταίο να κρίνεται ως το πιο σοβαρό. Σήμερα ο Ηλίας Βρεττός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan όπου θα εγχειριστεί και θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και η 25χρονη οδηγός, η οποία και απεγκλωβίστηκε αμέσως και η οποία επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο -σε κατάσταση σοκ- προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική χρειάστηκε περί τα 45 λεπτά για να απεγκλωβίσει τον τραγουδιστή από την άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία είχε μετατραπεί το αμάξι όπου επέβαινε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Βρεττός τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ