Απόστρατος αξιωματικός πυροβόλησε εν ψυχρώ, αδέσποτο σκύλο! - iefimerida.gr

Απόστρατος αξιωματικός πυροβόλησε εν ψυχρώ, αδέσποτο σκύλο!

στάση λεωφορείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή έναν απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος συνελήφθη επειδή πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν αδέσποτο σκύλο.

Το περιστατικό συνέβη σε στάση λεωφορείου όπου ο δράστης περίμενε μαζί με δεκάδες άλλους πολίτες. Το άτυχο τετράποδο περιφερόταν ανάμεσα στον κόσμο, όταν ξαφνικά ο άλλοτε υπηρέτης του νόμου έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον του!

Κάποιοι από τους δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες που παρακολούθησαν εμβρόντητοι τη σκηνή, ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο απόστρατος αξιωματικός προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου όπου ανακρίνεται. Ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και η τύχη του θα κριθεί από τις καταθέσεις των μαρτύρων του περιστατικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ