Αυτή είναι η σύντροφος του Ηλία Βρεττού που οδηγούσε το αυτοκίνητο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η σύντροφος του Ηλία Βρεττού που οδηγούσε το αυτοκίνητο [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο της συντρόφου του, όταν εκείνη έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω σε δέντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα, οδηγός του οχήματος, ονομάζεται Σοφία Φυρού και είναι η σύντροφος του τραγουδιστή τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο.

Η ίδια φέρεται να είπε σε συγγενή της πως στο τροχαίο ενεπλάκη κι άλλο όχημα, που στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο, κάτι που επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του τραγουδιστή αργότερα.

Δείτε την συνεπιβάτιδα του αυτοκινήτου, Σοφία Φυρού:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φυρού (@sofiafirou) στις 2 Οκτ, 2017 στις 6:37 πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φυρού (@sofiafirou) στις 15 Φεβ, 2018 στις 11:58 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φυρού (@sofiafirou) στις 4 Ιαν, 2018 στις 4:08 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φυρού (@sofiafirou) στις 18 Νοέ, 2017 στις 10:27 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φυρού (@sofiafirou) στις 7 Οκτ, 2017 στις 3:58 πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φυρού (@sofiafirou) στις 5 Αύγ, 2017 στις 3:03 πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φυρού (@sofiafirou) στις 3 Ιούλ, 2017 στις 5:50 πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φυρού (@sofiafirou) στις 29 Μάρ, 2017 στις 3:40 πμ PDT

Οπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του τραγουδιστή, ο Ηλίας Βρεττός έχει τρία κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση, στο χέρι, στο πόδι και στη λεκάνη.

Ο μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή, Λουκάς Καραγιάννης, μίλησε στα “Αποκαλυπτικά” για το πώς συνέβη το τροχαίο, αλλά και για το ποια είναι η κατάσταση του Ηλία Βρεττού. Όπως τόνισε, το σοβαρότερο θέμα είναι το κάταγμα στη λεκάνη, ενώ όπως τόνισε θα γίνει και χειρουργείο.

«Ο Ηλίας είναι εκτός κινδύνου. Έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά. Λίγο πριν ο ίδιος μου είπε ότι έκαναν 45 λεπτά να τον βγάλουν. Είναι μια χαρά, έχει τις αισθήσεις του, μιλάει, ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον τους. Ήταν στην Βουλιαγμένης και όχι στην Ποσειδώνος, ήταν δεξιά λωρίδα και κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε…

Είχε τη μηχανή του στο αεροδρόμιο, αλλά ήρθε μία φίλη του να τον πάρει με το αυτοκίνητό του επειδή ήταν χάλια, ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να οδηγήσει. Μπήκε, λοιπόν, το αυτοκίνητο μπροστά τους, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο.

Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε. Η κοπέλα είναι μια χαρά, μόνο ένα χτύπημα στο πρόσωπο έχει. Φορούσαν και οι δύο ζώνες. Αυτή τη στιγμή ο Ηλίας είναι μια χαρά, εκτός από τα κατάγματα δεν έχουμε κάτι άλλο.

Το θέμα όμως είναι ότι η λεκάνη είναι λεκάνη, πρέπει να το παρακολουθήσουν οι γιατροί να δουν λεπτομερώς τι έχει. Θα γίνει εγχείρηση οπωσδήποτε. Ο Ηλίας μου είπε μετά τις εξετάσεις που έκανε “με βοήθησε ο θεός και είμαι αυτή τη στιγμή εδώ”», είπε ο Λουκάς Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ