Οδηγός πήγε να πατήσει με το τζιπ του προπορευόμενο ΙΧ -Η συνέχεια είναι απίστευτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Οδηγός πήγε να πατήσει με το τζιπ του προπορευόμενο ΙΧ -Η συνέχεια είναι απίστευτη [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενο τέλος είχε ο καβγάς δύο οδηγών σε αυτοκινητόδρομο του Oceanside στην Καλιφόρνια όταν ανετράπη το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.


Στις εικόνες διακρίνεται ένας άνδρας να βγαίνει από τη BMW του και να κατευθύνεται στο Ford Escape πίσω του ζητώντας από τον οδηγό να βγει έξω για να λύσουν τις διαφορές τους. Εκείνος κατεβάζει απλώς το παράθυρο και αφού ανταλλάσσουν βρισιές, ο πρώτος τον φτύνει στο πρόσωπο και επιστρέφει στη BMW του, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην έκθεσή της η τροχαία.

Εκτός εαυτού ο οδηγός του Ford Escape θα βγει από τη λωρίδα του και θα προσπαθήσει να χτυπήσει την BMW, αλλά το όχημά του θα χάσει την ισορροπία του και θα ανατραπεί!

Οδηγός πήγε να πατήσει με το τζιπ του προπορευόμενο ΙΧ -Η συνέχεια είναι απίστευτη [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο οδηγός της BMW, o 33χρονος Κέβιν ΜακΚολ έβαλε μπροστά και έφυγε, αλλά αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλημμέλημα. Ο 23χρονος οδηγός του Ford Escape, Άντριου Κάρσον Μπραντς συνελήφθη για επίθεση σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην έκθεσή της η τροχαία, ο καβγάς προκλήθηκε όταν ο οδηγός τoυ Ford Escape ενόχλησε με επιθετική οδήγηση τον προπορευόμενο, ο οποίος στη συνέχεια τον εμπόδιζε να τον προσπεράσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Καλιφόρνια OCEANSIDE αυτοκινητόδρομος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ