Η Χριστίνα Μπόμπα έπαιξε και αυτή στο Survivor χθες [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χριστίνα Μπόμπα έπαιξε και αυτή στο Survivor χθες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χριστίνα Μπόμπα, σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες στον Αγιο Δομίνικο για να κάνει παρέα στον καλό της.

Εκτός από βόλτες, εκδρομές σε κοντινά μέρη και φυσικά γυμναστική, η Χριστίνα Μπόμπα επισκέπτεται και τους χώρους όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα.

Και φυσικά, όταν της επιτρέπεται δοκιμάζει και τις δυνάμεις της.

Ετσι, χθες, πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο που την δείχνει να εξασκείται στο στόχο, που έπαιξαν και οι παίκτες του Survivor.

Στο αγώνισμα για το έπαθλο άνεσης, χθες, Διάσημοι και Μαχητές, αφού έπρεπε να κάνουν έναν δύσκολο στίβο στο τέλος θα έπρεπε να ρίξουν τρία τοτέμ με μια μπάλα σαν εκκρεμές.

Ο συγκεκριμένος στόχος άλλους παίκτες τους δυσκόλεψε ιδιαίτερα, άλλοι φάνηκε να τον βρίσκουν με τη μία και από την αρχή.

Αν η Χριστίνα Μπόμπα έπαιρνε μέρος στο παιχνίδι, θα ανήκε στη δεύτερη κατηγορία. Αυτών που το βρήκαν από την αρχή. Στο βίντεο που πόσταρε εμφανίζεται απόλυτα εύστοχη να τα ρίχνει όλα κάτω με τη μία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις 18 Φεβ, 2018 στις 9:06 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ