Η πιο συγκινητική αποχώρηση (ως τώρα) στο MasterChef -Η αντίδραση των κριτών [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πιο συγκινητική αποχώρηση (ως τώρα) στο MasterChef -Η αντίδραση των κριτών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ένα τα φαβορί, ή τουλάχιστον οι παίκτες που θεωρούνταν καλοί αποχωρούν από το MasterChef.

Η τελευταία αποχώρηση ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Σεφερίδη, μια αποχώρηση που και οι κριτές χαρακτήρισαν άδικη.

Μια αποχώρηση που πέραν όλων των άλλων ήταν και συγκινητική.

Ο Σεφερίδης βρέθηκε προτεινόμενος μετά την πανωλεθρία της μπλε ομάδας στην ομαδική δοκιμασία.

Στη δοκιμασία το πιάτο του συγκέντρωσε δύο βαθμούς λιγότερους από αυτό του Δημήτρη Τσίκιλη και έτσι αποχώρησε από το MasterChef.

Ο 23χρονος, αρκετά στεναχωρημένος που δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα, δέχτηκε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές την ώρα που τον αποχαιρέτησαν. Μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από το reality μαγειρικής: «Σεμνός, ταπεινός ήσυχος, δεκτικός στην κρίση. Έτοιμος να μάθει και όλο αυτό, τον έκανε και αποτελεσματικό».

«Για μένα είναι μαχητής, είναι ένα τίμιο καθαρό παιδί που έσκυψε το κεφάλι πήγε μπροστά. Εδώ δεν τελειώνει τίποτα, από εδώ αρχίζει. Να το ξέρεις. Μην τα παρατήσεις. Το ‘χεις με τη μαγειρική» του είπε ο Ιωαννίδης προσπαθώντας να παρηγορήσει τον παίκτη, ενώ πολύ καλά λόγια είπε και ο Κοντιζάς: «Ηρεμη δύναμη, αυτό είσαι».

Ωστόσο όλα αυτά τα λόγια δεν κατάφεραν να κάνουν τον Σεφερίδη να χαμογελάσει έστω και λίγο, αφού όπως είπε ήθελε να μείνει κι άλλο στο παιχνίδι.

Τα μάτια του βούρκωσαν, αλλά κάποιων άλλων βούρκωσαν περισσότερο… Μόλις άνοιξε η πόρτα στο σπίτι για την επιστροφή του Δημήτρη Τσίκιλη, κάποιοι στεναχωρήθηκαν πολύ ενώ την ώρα που ο Αργύρης διάβασε το γράμμα που άφησε πίσω του, η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και η Γωγώ Κωστάκη δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους και ξέσπασαν σε δάκρυα…

Δείτε όλα όσα εκτυλίχθηκαν μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Σεφερίδη από το 1:00:00 και μετά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ