Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας - iefimerida.gr

Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας

Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας από πυρά του ισραηλινού στρατού, σε αντίποινα για την έκρηξη που σημειώθηκε χθες στόχος της οποίας ήταν στρατιώτες του.

Οι δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν ανατολικά της πόλης Ράφας, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα θύματα επλήγησαν από πυρά κοντά στη μεθόριο μεταξύ του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας, του παλαιστινιακού θύλακα τον έλεγχο του οποίου έχει η ισλαμιστική Χαμάς.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε χωρίς διευκρινίσεις ότι έριξε «προειδοποιητικές βολές» προς την πλευρά μιας ομάδας Παλαιστινίων που πλησίαζε «με ύποπτο τρόπο» τον φράκτη που ορίζει τη μεθόριο.

Το Ισραήλ έχει εξαπολύσει από χθες αεροπορικά πλήγματα εναντίον 18 «τρομοκρατικών στόχων που ανήκουν στη Χαμάς» στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την έκρηξη μηχανισμού κατά την οποία τραυματίστηκαν στρατιώτες του στη μεθόριο και την εκτόξευση βλήματος από τη Λωρίδα της Γάζας, που έπληξε ισραηλινή πόλη κοντά στη μεθόριο.

Πληροφορίες: ΑΠΕ/ΜΠΕ/AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ