Πέτρος Τατσόπουλος: Παιδί της Χούντας ο Φρέντυ Γερμανός - iefimerida.gr

Πέτρος Τατσόπουλος: Παιδί της Χούντας ο Φρέντυ Γερμανός

 Φρέντυ Γερμανός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωπικότητες που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη δημοσιογραφία στην Ελλάδα στηλίτευσε σε συνέντευξή του ο γνωστός Έλληνας συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς το Φρέντυ Γερμανό παιδί της χούντας.

Μιλώντας στο «ΒΗΜΑGAZINO» για το lifestyle των τελευταίων χρόνων και τις συνέπειες του στην Ελλάδα, ο συγγραφέας έκανε λόγο για ένα «ριμέικ του τρόπου ζωής της εποχής της δικτατορίας» και επικαλέστηκε τους σημερινούς 50άρηδες για να στηρίξει την άποψή του ότι κατά τη διάρκεια της επταετίας η προπαγάνδα δεν βασιζόταν τόσο στον αντικομμουνισμό, όσο στον τρόπο ζωής.

«Στην εποχή της χούντας επικρατούσε η άποψη πως η ζωή έχει να κάνει με την ελαφρότητα. Ότι η ζωή είναι ωραία και πρέπει να τη γλεντάμε. Και κάπου εκεί εμφανίστηκαν ο Νίκος Μαστοράκης και ο Φρέντυ Γερμανός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το lifestyle από το 1974 μέχρι το 1990 είναι η άκρατη πολιτικοποίηση, γεγονός που μοιάζει με αυτό που ζούμε σήμερα. Ο Νίκος Μαστοράκης εξαφανίζεται από την Ελλάδα και ο Φρέντυ Γερμανός πάει στην Ελευθεροτυπία και εξαγνίζεται», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ