Παρασκήνιο: Πώς έμαθε ο Τσίπρας για το επεισόδιο στα Ιμια - iefimerida.gr

Παρασκήνιο: Πώς έμαθε ο Τσίπρας για το επεισόδιο στα Ιμια

Φωτογραφία: Εurokinissi

Πλούσιο παρασκήνιο φαίνεται πως υπάρχει πίσω από την γνωστοποίηση της είδησης του θερμού επεισοδίου που έλαβε χώρα στα Ίμια τα ξημερώματα της Δευτέρας οπότε και διεμβόλισε σκάφος του λιμενικού Τουρκική ακταιωρός.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ . Τσίπρας όχι μόνο γνώριζε σε σχεδόν πραγματικό χρόνο το περιστατικό, αλλά μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι διπλωματικοί δίαυλοι Αθήνας – Άγκυρας πήραν «φωτιά».

Με τους διπλωματικούς συμβούλους του Έλληνα πρωθυπουργού, αλλά και του Τούρκου ομολόγου του Μπιναλί Γιλντιρίμ να έχουν άμεση τηλεφωνική επικοινωνία τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εξάλλου, όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί έμειναν σε ‘ανοικτή γραμμή’ καθόλη τη διάρκεια εκείνης της βραδιάς με το Μέγαρο Μαξίμου. Όσο για τις σχέσεις των δύο εταίρων κκ Τσίπρα-Καμμένου κυβερνητικές πηγές, διαμηνύουν σε όλους τους τόνους πως είναι άριστες και δεν υφίσταται κανένα θερμό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας επεισόδιο Ίμια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ