Επεισόδια με μολότοφ στο λιμάνι του Πειραιά με οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Επεισόδια με μολότοφ στο λιμάνι του Πειραιά με οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια με χρήση μολότοφ μεταξύ οπαδών έλαβαν χώρα στο λιμάνι του Πειραιά.

Οπαδοί της ΑΕΚ ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν από την Πύλη Ε7 για την Κρήτη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο και συγκρούστηκαν με περίπου 100 οπαδούς του ΟΣΦΠ που ήταν εκεί.

Αμέσως επενέβησαν τα ΜΑΤ τα οποία έκαναν χρήση δακρυγόνων και η κατάσταση ηρέμησε λίγη ώρα αργότερα.

Τελικά λίγο μετά τις 21:00 το Λιμενικό κατέβασε από το πλοίο με προορισμό το Ηράκλειο 80-100 οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ

Θυμίζουμε πως ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων, αλλά με μαθητές και ντόπιους αθλητές μικρών ηλικιών στην κερκίδα. Εκτός αυτού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαγόρευσε τις εκτός έδρας οργανωμένες και μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Ακόμα κι έτσι, βέβαια, η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου βρίσκεται σε επιφυλακή ήδη, προκειμένου να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. Οχι τόσο εντός γηπέδου, αλλά κυρίως στο κέντρο της πόλης και το λιμάνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΤ λιμάνι Ολυμπιακός αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ