Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο 30χρονος Πακιστανός που κατηγορείται ότι βίασε την 30χρονη πρώην σύντροφό του - iefimerida.gr

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο 30χρονος Πακιστανός που κατηγορείται ότι βίασε την 30χρονη πρώην σύντροφό του

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσωρινή κράτηση του 30χρονου Πακιστανού, ο οποίος μαχαίρωσε έναν 50χρονο Βρετανό και φέρεται να βίασε την 30χρονη πρώην σύντροφό του, διέταξε ο διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, μετά από ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 30χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, όταν μετά από διαπληκτισμό με έναν 50χρονο Βρετανό, τον μαχαίρωσε τρεις φορές, ενώ στη συνέχεια φέρεται να βίασε και την πρώην Βρετανή σύντροφό του, η οποία συζούσε πλέον με τον 50χρονο.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 30χρονο, ο οποίος εράζεται και ζει μόνιμα στην Κέρκυρα, έχοντας άδεια παραμονής, είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας, η αρπαγή, ο βιασμός, η οπλοφορία και η οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο 30χρονος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για τα κακουργήματα που φέρεται ότι διέπραξε.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέρκυρα πακιστανός δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ