Οκτώ τολμηρές Ελληνίδες έφτιαξαν το γάλα που θα ήθελαν να δίνουν στα παιδιά τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Οκτώ τολμηρές Ελληνίδες έφτιαξαν το γάλα που θα ήθελαν να δίνουν στα παιδιά τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν οι γυναίκες έρχονται κοντά και δημιουργούν, κάτι καλό βγαίνει πάντα. Κάτι αγνό. Αληθινό.

Στην περίπτωση των «8 γυναικών» αυτό που βγήκε μάς τράβηξε αμέσως την προσοχή. Αγελαδινό φρέσκο γάλα, από το Γυναικόκαστρο του Νομού Κιλκίς, μια περιοχή γνωστή για την κτηνοτροφική της, και όχι μόνο, ιστορία.

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το «8 Γυναίκες» παράγεται από μια ομάδα οκτώ γυναικών, έξι προερχόμενες από οικογένειες με μακριά παράδοση στην αγελαδοτροφία και δύο από άλλους επιχειρηματικούς κλάδους, οι οποίες ένωσαν την αγάπη και το μεράκι τους για το γάλα και τα διοχέτευσαν σ΄αυτό το προϊόν.
Αποφασισμένες να προσφέρουν σε κάθε οικογένεια ένα γάλα γευστικό, πλούσιο, αυθεντικό, ακριβώς όπως αυτό που μεγάλωσε τα δικά τους παιδιά.
Η Αντιγόνη, η Δέσποινα, η Ερασμία, η Κούλα, η Κρυσταλλία, η Λαμπρινή, η Σύλβια και η Χριστίνα είναι οι «8 Γυναίκες», που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και το μεράκι τους για το καλό γάλα και να δημιουργήσουν τις «Γυναίκες Γαλακτοπαραγωγούς Γυναικόκαστρου»....

Γνωρίστε τις 8 γυναίκες που φτιάχνουν το γάλα που θα ήθελαν να δίνουν στα παιδιά τους, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 8 γυναικες Κιλκίς γάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ