Fake news η «αποδοκιμασία Σημίτη» σε πλοίο προς τη Σύρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Fake news η «αποδοκιμασία Σημίτη» σε πλοίο προς τη Σύρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποτέ δεν έγινε το περιστατικό που περιγράφουν ορισμένα ΜΜΕ, για δήθεν «αποδοκιμασίες» του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη σε πλοίο με προορισμό τη Σύρο.

Ο κ. Σημίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, επιβιβάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/2) στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Σύρο, όπου θα περάσει ολιγοήμερες διακοπές και ποτέ δεν δέχτηκε αποδοκιμασίες από επιβάτες, όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Την ψευδή είδηση ανέβασε το τοπικό σάιτ cyclades24 και την αναπαρήγαγαν, κυρίως, φιλικά στην κυβέρνηση ΜΜΕ.

Όπως ανέφεραν, ψευδώς, «σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν "προδότη". Εκείνος διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν τον λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση και το επεισόδιο έλαβε τέλος, όπως μεταδίδει το cyclades24.gr».

Ορισμένα Μέσα ανήρτησαν, μάλιστα, και φωτογραφίες από το «συμβάν», οι οποίες, ωστόσο, δείχνουν τον πρώην πρωθυπουργό να διαβάζει την εφημερίδα του στο πλοίο.

Fake news η «αποδοκιμασία Σημίτη» σε πλοίο προς τη Σύρο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Κώστας Σημίτης ταξίδεψε ως τη Σύρο, όπου θα περάσει το τριμήμερο με φίλους και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σημίτης Σύρος «αποδοκιμασία» fake news
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ