Tο πανέξυπνο τρικ της ΙΚΕΑ που θα μειώσει το χρόνο για τη συναρμολόγηση των επίπλων στο 80% [βίντεο] - iefimerida.gr

Tο πανέξυπνο τρικ της ΙΚΕΑ που θα μειώσει το χρόνο για τη συναρμολόγηση των επίπλων στο 80% [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και το γούστο μπορεί να διαφέρει, υπάρχουν πολλά όμοια πράγματα που μπορεί να βρει κανείς στα ελληνικά σπίτια. Τα περισσότερα από αυτά φέρουν την υπογραφή της ΙΚΕΑ.

Πολλά από τα μικροαντικείμενα και τα έπιπλα που υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο είναι σχεδόν βέβαιο, ότι αγοράστηκαν από τον σουηδικό κολοσσό και συναρμολογήθηκαν επί τόπου.

Τώρα που είπαμε για συναρμολόγηση, θυμηθήκαμε ένα από τα μειονεκτήματα των κατά γενική ομολογία ντιζαϊνάτων επίπλων.

Ολες αυτές οι μικρές και μεγαλύτερες βίδες, τα κλειδάκια, τα καπάκια, τα πλαστικά και τα μεταλλικά εξαρτήματα που μπορούν να προκαλέσουν πονοκέφαλο σε όποιον δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με τις κατασκευές.

Κι επειδή έχουμε λίγο βαρεθεί να φωνάζουμε τον γείτονα να έρθει να βιδώσει το καινούργιο τραπεζάκι σαλονιού, χαρήκαμε πάρα πολύ με την απόφαση της ΙΚΕΑ να μειώσει το χρόνο συναρμολόγησης των επίπλων κατά 80% με το νέο φάσμα έτοιμων επίπλων.

Διαβάστε ποιο είναι το τρικ της ΙΚΕΑ για πανεύκολη συναρμολόγηση στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ikea τρικ συναρμολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ